Skip to main content
  Snelle levering
  Offerte binnen 1 uur
  Eigen productie
  Bedrukking mogelijk
  Servicegericht
  Grote voorraad

Het geluid van moderne naaimachines

Op onze professioneel en ruim opgezette confectieafdeling heerst een oorverdovend geluid: het geluid van moderne naaimachines in diverse vormen en maten die er voor zorgen dat jouw spanbanden netjes en snel worden geconfectioneerd. Een enthousiaste groep collega’s doet er op deze afdeling alles aan om alleen de beste spanbanden af te leveren. Op onze confectieafdeling wordt er gewerkt volgens de EN12195-2 normering. Dat houdt in dat je van ons een degelijk en vertrouwd product zult ontvangen wat aan hoge eisen voldoet. 

Naast spanbanden produceren we zelf ook hijsbanden op maat. Ook specials als draagtassen, gestikt klittenband, slack lines en autotransportbanden worden met regelmaat gemaakt. Door gebruik te maken van alleen de meest geavanceerde en modernste machines kunnen we alles produceren op een snelle, veilige en duurzame manier.

In de loop van de jaren is ons team van confectiemedewerkers steeds verder gegroeid. Wat eerst begon met een enkele naaimachine in de hoek van de bedrijfskantine is nu uitgegroeid naar een grootschalige en professionele confectieafdeling. Benieuwd hoe alles in z’n werk gaat? Kom gerust eens een kijkje bij ons nemen. We vertellen je met veel enthousiasme over onze werkprocessen. 

Een monster nodig of behoefte aan een spoedklus? Alles is bespreekbaar en wordt zorgvuldig door ons team aangepakt en verwerkt. We horen graag van je wat we voor je kunnen betekenen!