Skip to main content
  Snelle levering
  Offerte binnen 1 uur
  Eigen productie
  Bedrukking mogelijk
  Servicegericht
  Grote voorraad

Wie zijn wij en wat doen we?

Wij zijn Heco Cargo Control: een logistieke groothandel en producent voor de transport- en logistieksector. Ontstaan in 1986 als Hecotherm zijn wij in 2018 opgesplitst in 2 bedrijven, te weten Hecotherm Greenhouse Supply en Heco Cargo Control. Vanwege de grote groei en diversiteit aan producten en klanten is gekozen voor deze tweedeling. 

Begonnen als eenmanszaak is Heco Cargo Control inmiddels uitgegroeid tot een volwassen bedrijf met meer dan 20 medewerkers. Ons bedrijf is in de loop der jaren op verschillende adressen gehuisvest geweest. Het huidige adres aan de Van Heekstraat voorziet ons in alle behoeften en is er tevens ruimte voor uitbouw en verdere professionalisering. 

Gevestigd in de Schiedamse s’-Gravelandse Polder (grenzend aan de Rotterdamse Spaanse Polder) en gelegen naast de A20 hebben wij een centrale ligging. Klanten rijden dagelijks af en aan en wij zelf rijden dagelijks het land in op weg naar onze klanten. 

Direct klantcontact vinden wij van groot belang waarbij een tevreden klant voor ons het belangrijkste is! Uiteraard werken wij ook samen met transporteurs en pakketdiensten. 

Als toeleverancier voor de transport en logistiek leveren wij allerlei producten. Denk daarbij aan spanbanden, hijsbanden en anti-slipmatten, maar ook bindrails, hijskettingen en hoekbeschermers kunnen wij in allerlei soorten en maten leveren.  

Onze specialiteit is met name het zelf produceren van spanbanden. Hier hebben we een grote productieafdeling voor opgezet voorzien van de nieuwste technieken. Hier investeren wij in zodat wij werken met alleen het beste materiaal wat de markt te bieden heeft. Ook het op maat maken van rails en balken is voor ons geen enkel probleem. Neem gerust contact met ons op om eens te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen!