Skip to main content
  Snelle levering
  Offerte binnen 1 uur
  Eigen productie
  Bedrukking mogelijk
  Servicegericht
  Grote voorraad

De handel moet de deur uit!

Ons magazijn is het visitekaartje van het bedrijf. Ons streven is dan ook altijd om deze grote ruimte zo netjes en schoon mogelijk te houden. Dat werkt prettig en geeft een professionele aanblik. Onze collega’s doen er dan ook alles aan om dit zo te houden. 

De magazijnmedewerkers staan altijd voor je klaar om alle uitgaande orders op een nette en efficiënte manier te verpakken en verzenden. Moeten uitgaande orders rechtstreeks worden verstuurd naar jouw klant? Geen enkel probleem! Overhandig ons jouw verpakkingsmateriaal en pakbon en we zorgen dat de goederen hiermee netjes verpakt bij de klant terecht komen.  

Ook helpen onze magazijnmedewerkers je graag zodra je een order bij ons komt afhalen in Schiedam. Zij verzamelen de order en laden deze desgewenst in.

Tot slot vermaken de magazijnmedewerkers artikelen als stangen en kettingspanners en monteren kettingwerk. Ondersteunen de confectieafdeling met bijvoorbeeld het monteren van ratels behoort ook tot het takenpakket. Bij Heco Cargo Control wordt je altijd met een glimlach ontvangen!