Skip to main content
  Snelle levering
  Offerte binnen 1 uur
  Eigen productie
  Bedrukking mogelijk
  Servicegericht
  Grote voorraad
Customer Serviceafdeling Heco Cargo Control

Heb je een vraag over een product of over je offerte?

Onze customer serviceafdeling is het directe aanspreekpunt van Heco Cargo Control. Hier staan onze gedreven collega’s je graag bij met raad en daad. Heb je een vraag over een product of offerteaanvraag? Allemaal geen probleem, we helpen je graag! Ook voor het aanvragen van een digitale drukproef (voor het bedrukken van spanbanden) kun je ons benaderen. Uiteraard zorgen onze customer servicecollega’s er ook voor dat jouw order correct en snel verwerkt wordt. 

Nadat je bestelling is geplaatst (bij voorkeur per e-mail) ontvang je zo snel mogelijk de orderbevestiging. Dit is de eerste stap in het productieproces. Vervolgens worden de labels voor de spanbanden uitgeprint en wordt de order overhandigd aan de volgende afdeling. Zijn er speciale wensen, zoals een private label of een bepaalde wijze van verpakken? Meld het ons en we zorgen hier voor.  

Heb je een korte, snelle vraag? Stel deze gerust op onze chatfunctie. We beantwoorden deze zeer snel. Voor een offerte, uitgebreide vraag of drukproefaanvraag verzoeken we je om ons een e-mail te sturen naar sales@hecocargocontrol.nl.