Skip to main content
  Snelle levering
  Offerte binnen 1 uur
  Eigen productie
  Bedrukking mogelijk
  Servicegericht
  Grote voorraad

Al jaren levert Heco Cargo Control aan diverse klanten producten in retail-verpakking. Dit is altijd geweest onder private label van de klant. De retail-verpakkingen liepen uiteen van zakjes, shrink seals, en blisters. Na jaren ervaring hiermee op te hebben gedaan, en doordat de vraag naar standaard winkelverpakkingen steeg, hebben we in 2023 besloten een eigen productlijn te lanceren, genaamd King Size cargo products. Vervolgens hebben we een productassortiment samengesteld waarin alle standaard producten in mee genomen zijn.

Bekijk hier ons assortiment

Verpakking onder private label

Omdat we zelf hoogwaardige stickers produceren en beschikken over een goede drukwerk partner kunnen we ook gepersonaliseerde verpakkingen aanbieden. Omdat we ook een eigen productieafdeling hebben, kunnen we alle spanbande en gespbanden naar wens samenstellen en verpakken. Denk daarbij ook aan een naamsopdruk op de band.

Contact

We komen graag eens langs om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard ben je ook meer dan welkom om in onze showroom en productieafdeling te komen kijken. Je kunt ons ook altijd bellen of een e-mail sturen voor meer informatie. 

Showroom + productieafdeling: Van Heekstraat 21 te Schiedam

1

Blisterverpakkingen

2

Shrinkverpakkingen

3

Headercard

4

Private label