Skip to main content
  Snelle levering
  Offerte binnen 1 uur
  Eigen productie
  Bedrukking mogelijk
  Servicegericht
  Grote voorraad

Retail

Al jaren levert Heco Cargo Control aan diverse klanten private label producten die bestemd zijn voor de retailbranche. Denk daarbij aan producten verpakt in zakjes inclusief headercard, blisters, shrinkverpakkingen en dergelijke. Kleine of grote opdrachten maken voor ons geen verschil.  Vraag ons naar de vele mogelijkheden.

1

Blisterverpakkingen

Het gebruik van een blisterverpakking geeft een mooie en luxe uitstraling. De verpakking is van stevig plastic vervaardigd waardoor de gespband of spanband niet beschadigd en goed zichtbaar is. Aan de bovenzijde is er een uitsparing om de verpakking in het schap op te hangen. Een bijsluiter in de vorm van een kaartje of sticker is te personaliseren. Er zijn diverse mogelijkheden betreft deze manier van verpakken.
2

Shrinkverpakkingen

Grotere artikelen als hijsbanden, rondstroppen en zwaardere spanbanden zijn prima geschikt om verpakt te worden met shrinkfolie. Door ons geavanceerde apparaat kunnen we de folie netjes en strak om het product krijgen. Een bijsluiter in de vorm van een kaartje of sticker is te personaliseren.
3

Headercard

Een zakje met een headercard is een voordelige en eenvoudige optie om spanbanden en gespbanden te verpakken. Deze manier van verpakken is geschikt om in het schap te hangen. Aan de bovenzijde van de headercard kunnen we een uitsparing maken. De headercard is prima geschikt om te personaliseren.
4

Private label

Normaliter wordt een label geprint en gestikt in een spanband. Het is echter ook mogelijk om labels los te printen. Handig om bijvoorbeeld ergens los bij te voegen. Door ons ontwerpprogramma kunnen we alle gewenste informatie plaatsen op het label en is zodoende volledig te personaliseren. We kunnen losse labels leveren in blauw en oranje.
1

Blisterverpakkingen

2

Shrinkverpakkingen

3

Headercard

4

Private label