Skip to main content
  Snelle levering
  Offerte binnen 1 uur
  Eigen productie
  Bedrukking mogelijk
  Servicegericht
  Grote voorraad

Heco Cargo Control nieuws

Nieuws!

ERGOLASH PRO

De ERGOLASH PRO De nieuwe ERGOLASH PRO ratel, wat is dat precies? De ERGOLASH PRO ratel is voorzien van een innovatieve schacht waarbij het band binnen enkele seconden via de zijkant van de ratel kan worden ingebracht. Hiermee bereik je een 35% snellere ladingzekering. De ERGOLASH PRO ratel is bestemd voor 50 millimeter bandweefsel en heeft een breeksterkte van 5.000 kilogram.
Admin
12 september 2023
Nieuws!

Afscheidsfeest collega’s Tonnie en John

Op vrijdag 16 juni hebben we een afscheidsfeest georganiseerd voor onze gewaardeerde collega’s Tonnie en John. Beiden waren bij ons jarenlang werkzaam als oproepkracht en hebben hierdoor veel voor ons kunnen betekenen. We bedanken ze hier uiteraard voor en zijn blij met hun jarenlange inzet! Na een zonnige en leerzame tocht op de fluisterboot door de Schiedamse kanalen was het tijd om aan te schuiven in restaurant de Markies. Hier werd tot laat genoten van allerlei verrassende gerechten en zomerse drankjes. We kijken terug op een uiterst gezellig feestje en hopen Tonnie en John hier snel weer eens op de koffie te zien!
Admin
12 juni 2023
Nieuws!

PV uitje bowlen en steengrillen

Op donderdag 11 mei waren wij alweer toe aan ons 3e personeelsverenigings-uitje. Ditmaal is er gekozen voor een ‘veilige’ activiteit: bowlen. Na een hevige strijd waar de ene na de andere strike werd gegooid is collega Marcel gekroond tot winnaar van de avond. Hij ging vol trots naar huis met de gouden bokaal! Aansluitend werd er genoten van een uitgebreide steengrill sessie. We kunnen weer terugkijken op een geslaagde en gezellige PV-avond van De Zilvere Ratel!
Admin
25 mei 2023
Nieuws!

Verzendkosten NL/BE

Het is niemand ontgaan dat ook de prijzen van het transport van goederen zijn gestegen. Onlangs hebben we deze prijzen aangepast in ons systeem. We vonden dit tevens een goed moment om onze franco zending voorwaarden aan te passen. Vanaf 1 februari geldt het volgende: Franco zending Nederland: vanaf 850,00 EURO ex BTW, Franco zending België: vanaf 1000,00 EURO
Admin
7 februari 2023
Nieuws!

Nieuwe catalogus

Wellicht heb je het al meegekregen via onze social mediakanalen; onze nieuwe catalogus is gereed en beschikbaar voor iedereen die exemplaar wil hebben. Eind 2022 zijn we begonnen met het bezorgen en versturen van deze nieuwe catalogus. We zijn dan ook heel blij dat de eerste reactie van iedereen positief is dat het geheel er netjes en overzichtelijk uitziet. Dat horen we uiteraard graag aangezien we veel tijd en moeite in dit project hebben gestoken. Voor diegene die de nieuwe catalogus nog niet heeft ontvangen: in de aankomende periode proberen we alle klanten te voorzien van een exemplaar. Nog geen klant maar toch interesse in een catalogus? Laat het ons weten, dan zorgen we er voor dat je er één ontvangt. Wat vind jij van onze nieuwe catalogus?
Admin
10 januari 2023
Nieuws!

De beste wensen voor 2023!

Het team van Heco Cargo Control wenst je een gezond, gelukkig en succesvol 2023 toe! Na het turbulente jaar wat achter ons ligt is uiteraard de grote vraag hoe 2023 zich zal gaan ontwikkelen. Aan ons ligt het in ieder geval niet: wij staan altijd voor je klaar om je van dienst te zijn en om er voor te zorgen dat je op tijd de order in huis hebt. Op een goede samenwerking!
Admin
2 januari 2023
Nieuws!

Zonnepanelen geplaatst

In het kader van duurzaamheid en energiebesparing hebben we besloten om het dak van ons bedrijfspand te voorzien van een grote hoeveelheid zonnepanelen. Deze zonnepanelen zijn geschikt om onze zware machines dag in dag uit te ze voorzien van stroom. Door de professionele implementatie en het gebruik van kwalitatief hoogstaande materialen denken we jaren plezier te hebben van deze investering. Heco cargo Control investeert in een duurzame toekomst!
Admin
28 december 2022
Nieuws!

Nieuw catalogus

Onze nieuwe catalogus is bijna gereed! Na een lange periode van bloed, zweet en tranen is onze nieuwe catalogus dan eindelijk bijna gereed. We hebben onze oude versie uit 2018 een waardige opvolger gegeven en zijn dan ook heel trots op het eindresultaat. Samen met deze catalogus lanceren we een nieuwe huisstijl en website. Vanaf medio december is de nieuwe catalogus beschikbaar. Wat vind je van het eindresultaat? Laat het ons weten op Linkedin- en Facebook!
admin
29 november 2022
Nieuws!

De Zilvere Ratel

Op donderdag 10 november vond de tweede editie plaats van onze personeelsvereniging ‘De Zilvere Ratel’. Deze keer waren we te gast bij Snow World in Zoetermeer. De klimmuur aldaar was het decor van een gezellige avond waarbij er veel gelachen werd, maar ook door sommige collega’s moedig metershoog werd geklommen. Om de avond in stijl af te sluiten genoten we van een diner in de vorm van een vleesfondue. Op de achtergrond de indoor skipiste maakte deze avond weer zeer geslaagd. Op naar de volgende editie van onze personeelsvereniging. 
admin
16 november 2022
Nieuws!

Hup Holland Hup

Om Nederland te steunen op het WK in Qatar hebben we oranje 25 millimeter gespbandjes voorzien van een leuke Oranje print. Interesse in dit product? Laat het ons weten! We kunnen het bandweefsel mooi en snel printen dankzij onze nieuwe bedrukkingsmachine. In no time bedrukt deze printer met spuittechniek vele meters bandweefsel in elke gewenste tekst of logo. We bedrukken in de kleur zwart. Standaard wordt er om de meter bedrukt, maar de print kan vaker terugkomen als je dat wenst. Neem eens contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden of kom zelf bij ons kijken hoe deze machine werkt! 
admin
11 oktober 2022